رنگ گوشت باید قرمز باشد و نباید قهوه ای و تیره باشد . 

سطح خارجی گوشت نباید ج و چسبناک باشد و همچنین گوشت نباید چروک و خشک باشد . 

اگر گوشت دارای بوی غیر مطبوعی باشد دلیل بر فاسد شدن گوشت است .

گوشت باید عاری از هر گونه خون مردگی ، قارچ و کبودی باشد و نباید هیچ گونه ذرات خارجی مشکوک در گوشت دیده شود .

چربی گوشت باید به رنگ سفید باشد و باید بدون هیچگونه بو و قوام و رنگ غیرطبیعی باشد.

گوشت نباید در جلوی مغازه ها و در جلوی تابش نور آفتاب قرار داده شود و گوشت باید حتما در دمای یخچال نگهداری شود .

گوشت منجمد باید در بسته بندی سالم و بدون عیب و پارگی باشد و تاریخ انقضا به طور کاملا واضح باید درج گردد.

مدت زمان نگه داری گوشت قرمر چرخ کرده در دمای یخچال در حدود دو روز است و در دمای فریزر به مدت سه ماه می باشد .

                                                                         

گوسفند زنده 


 



مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها